ECHIPA

Cristian Obreja are o experiență de 25 ani în domeniul intelligence și este membru al Strategic and Competitive Intelligence Professionals (SUA). Coordonează Departamentul de analiză a concurenței.

Radu Voroneanu este un specialist cu o experiență de 25 ani în domeniul intelligence și management al securității. Coordonează Departamentul de consultanță și formare profesională.

În cei peste 20 de ani de activitate în domeniul intelligence-ului, specialiștii STABRIS au acumulat cunoștințe aprofundate în domeniul obținerii informațiilor concurențiale din surse cu acces nerestricționat (site-uri, publicații, baze de date, social media etc.), și al analizei, respectiv valorificării acestora.

Experiența echipei se regăsește în calitatea activităților derulate la nivelul STABRIS, evidențiată cel mai bine de utilitatea rapoartele de intelligence concurențial transmise clienților. Acestea răspund cerințelor companiilor beneficiare și pot contribui la fundamentarea unor decizii importante la nivel operațional, tactic și strategic.

STABRIS colaborează cu specialiști în traduceri din engleză, rusă și arabă, iar, în funcție de necesități, poate coopta și cunoscători ai altor limbi străine. De asemenea, STABRIS relaționează, în funcție de necesități, cu profesioniști din diverse domenii de activitate (contabilitate, finanțe etc.).