Cristian Obreja

Cristian Obreja are o experiență de 25 ani în domeniul intelligence și este membru al Strategic and Competitive Intelligence Professionals (SUA). Coordonează Departamentul de analiză a concurenței.

Radu Voroneanu

Radu Voroneanu este un specialist cu o experiență de 25 ani în domeniul intelligence și management al securității. Coordonează Departamentul de consultanță și formare profesională.

Experiența echipei se regăsește în calitatea activităților derulate la nivelul STABRIS, evidențiată cel mai bine de nivelul de satisfacție al clienților firmei. Consultanța oferită de STABRIS în domeniul protecției datelor cu caracter personal sau managementului securității organizației, precum și rapoartele de intelligence concurențial transmise clienților, au contribuit, într-o măsură importantă, la obținerea de către aceștia a avantajului concurențial, prin decizii corecte luate la nivel operațional, tactic și strategic.

STABRIS colaborează cu specialiști în domeniul juridic, securitatea sistemelor IT, realizarea analizelor de risc la securitatea fizică. De asemenea, STABRIS relaționează și cu profesioniști din diverse domenii de activitate (contabilitate, finanțe, traduceri din engleză, rusă și arabă etc.).

Echipa de consultanță a companiei STABRIS este alcătuită din patru specialiști GDPR care și-au completat experiența anterioară (de peste 20 de ani în problematica gestiunii și protecției informațiilor, inclusiv a datelor cu caracter personal, în consiliere pe linia securității organizaționale, în domeniul juridic și INFOSEC) prin realizarea cu succes a unor misiuni de consultanță GDPR la organizații cu o problematică complexă pe linia prelucrării datelor cu caracter personal.