IMPORTANT!!!

STABRIS recomandă KIT-urile GDPR furnizate de către BHR  –  https://www.bhr-consulting.ro/  .

CURS Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal – DPO (Data Protection Officer) Cod COR: 242231

STABRIS – Curs autorizat A.N.C. pentru ocupația de
„Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal“ –

DPO (Data Protection Officer) – Cod COR: 242231

Firma STABRIS, una dintre primele companii din Regiunea Nord-Est autorizate să susțină cursuri de formare DPO recunoscute la nivel național, organizează în perioada următoare la BOTOȘANI, VASLUI și IAȘI, noi serii ale cursului autorizat A.N.C. pentru ocupația „Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal“ – DPO (Cod COR: 242231).

 Cursul poate fi achiziționat prin SEAP, COD CPV: 80530000-8 Servicii de formare profesională (REV. 2)

CONDIȚII DE ACCESpregătirea generală minimă pentru înscrierea la programul de formare:         învăţământ superior cu diplomă de licenţă

Absolvenții cursului vor primi un certificat de absolvire tip Autoritatea Naţională pentru Calificări, cu antetul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, cu recunoaştere naţională şi care are regimul actelor de studii, însoţit de o anexă – supliment descriptiv al certificatului (cu recunoaştere europeană şi internaţională, prin procedura apostilării – apostila de la Haga).

PREȚUL CURSULUI: 1.500 lei/cursant

* REDUCERE de 300 lei pentru persoanele care se înscriu până la data de:  20 aprilie 2019 (BOTOȘANI), 8 mai 2019 (VASLUI),  17 mai 2019 (IAȘI)