DESPRE COMPANIE

Motto:

            „Intelligence-ul reprezintă ansamblul operaţiilor de culegere, filtrare, analiză a datelor şi informaţiilor şi de diseminare a produselor de intelligence cu valoare acţionabilă, pentru a satisface necesitățile unui consumator specific.“ (Herbert E. Mayer, Adevărata lume a intelligence-ului, New York, 1987)

STABRIS este o companie de consultanță cu capital privat 100% românesc, care vă poate ajuta să înțelegeți și să anticipați mai bine strategiile companiilor concurente.

Punem la dispoziția dumneavoastră un instrument încă puțin utilizat de managementul multor companii: competitive intelligence – activități de colectare (legală și etică), analiză și valorificare a informațiilor despre firmele sau investitorii care activează în România sau străinătate în domeniile care vă interesează.

Modalitatea noastră de lucru constă în analiza profesionistă a unui volum foarte mare de date și informații obținute prin accesarea unor surse disponibile, gratuit sau cu plată, în întreaga lume: site-urile companiilor sau burselor de valori, publicațiile on-line sau print specializate, fluxurile de știri, bazele de date oficiale sau comerciale, social – media.

Suntem specializați în acordarea de consultanță referitoare la marile companii,  grupurile de investitori sau fondurile de investiții care acționează deja, sau intenționează să investească în România sau în zona Europei de Sud-Est (România, Grecia, Serbia, Bulgaria, Croația, Cipru). Prin analiza aprofundată a activităților anterioare și din prezent ale acestora, încercăm să previzionăm strategiile și direcțiile lor de acțiune în zonele de interes pentru clienții noștri.

STABRIS a obținut rezultate notabile și are colaborări cu companii importante, iar rapoartele noastre de intelligence concurențial au contribuit la luarea unor decizii stategice și la creșterea performanțelor economice ale acestora.

STABRIS nu-și poate nominaliza clienții, întrucât relația cu aceștia este întotdeauna confidențială.